Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.
ID 4465
Pilsēta Rīga
Vieta Āgenskalns
Iela Māras al.
Platība 700 m2
Zemes platība 943 m2
Istabu sk. 8
Cena par m2 € 3857.14
Cena € 2 700 000
Rezidence Māras aleja 1 - unikāls īpašums apzamuļotā privātmāju kvartālā, kura apkārtējo apbūvi veido 20. gadsimta sākumā celtās privātmājas, kā arī pēdējos 10 – 12 gados celtās ekskluzīvās privātmājas. No mājas otrā stāva terases paveras skats uz Māras dīķi, kas atrodas 50m attālumā no īpašuma.

Īpašumā ietilpst dzīvojamā māja 692 m2 platībā un saimniecības ēka 141 m2 platībā. Mājā ir 11 istabas, kas izvietotas divos stāvos.

Pirmajā stāvā atrodas plaša reprezentatīva dzīvojamā istaba ar kamīnu, kas apvienota ar ēdamzonu un izeju uz plašu terasi, izolēta virtuves zona un viesistabu/atpūtas zonu, kabinets/bibliotēka, viesu vannasistaba, plaša ieejas halle.

Otrajā stāvā, plaša galvenā guļamistaba ar walk-in garderobes telpu, vannas istabu, un izeju uz plasu 2.stāva terasi ar skatu uz Māras Dīķi, 3 guļamistabas un trīs vannas istabas ģimenes locekļiem.

Cokolstāvā, kinoteātris, vīna pagraba zona, saimniecības telpa, veļas telpa, sanmezgls, telpa personīgajam personālam dzīvesvietas izveidei.
SPA zona papildus spārnā izbūvēts slēgts apsildāmais baseins ar saunu, trenažieru zāles zona un ziemas dārzs, no visām telpām, iespējama izeja uz mājas iekšpagalma terasi.

Saimniecības ēkā ierīkota garāža 2 automašīnām. Mājā ir ievilkta videonovērošanas sistēma un tajā ir paredzēta vieta apsardzei.

Māras aleju 1 var uzskatīt par vienu no izcilākajiem un elitārākajiem nekustamajiem īpašumiem Rīgā, Latvijā, pateicoties izcilajai atrašanās vietai, īpašuma kvalitātei un augstajam interjera elementu līmenim, plašājām terasēm ar skatu uz Māras Dīķi un labiekārtotās teritorijas, kas sniedz fantastisku privātuma sajūtu, tomēr atrodas tikai dažu minūšu attālumā no pilsētas centra.

Sazināties ar aģentu

Ziņa aģentam nosūtīta!

Paldies, ka aizpildījāt formu

Nosūtīt citu ziņu

Diemžēl kaut kas notika nepareizi!

Atvainojiet par neērtībām.

Mēģināt vēlreiz