Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.
ID 4485
Pilsēta Rīga
Vieta Centrs
Iela Baznīcas 13
Platība 70 m2
Istabu sk. 2
Stāvs 3/5
Cena par m2 € 2414.29
Cena € 169 000
Šarmants dzīvoklis klusā vietā Rīgas centrā ar balkonu

Saulains, mēbelēts 2-istabu dzīvoklis, kas atrodas mājas pagalmā. Dzīvoklim ir ērts plānojums: viesistaba apvienota ar virtuvi, kas aprīkota ar visu nepieciešamo sadzīves tehniku, atsevišķa guļamistaba ar iebūvētu skapi un vannas istaba. Omulīgs balkons ar skatu uz zaļo pagalmu ir radīts atpūtai un miera baudīšanai. Augstie griesti (3,5 m) rada plašuma un gaisīguma sajūtu.

Autonoma gāzes apkure ar skaitītājiem. Nesen tika nomainītas visas komunikācijas. Zemi komunālie maksājumi. Zeme īpašumā. Slēgts pagalms ar videonovērošanu. Slēgta kāpņu telpa. Lifts.

Renovēts vēsturiskais jūgendstila nams, celts 1911. gadā, atrodas prestižā vietā starp Esplanādes parku un Veco Ģertrūdes baznīcu. Dzīvokļa atrašanās vieta nodrošina visu nepieciešamo komfortablai pilsētas dzīvei – veikali, restorāni, kafejnīcas un parki. Vecrīga ir tikai 5 minūšu gājienā.

Zvaniet un vienojieties par apskati, lai pārliecinātos, ka šis ir ideālais dzīvoklis Jūsu ērtai un mierpilnai dzīvei!

Sazināties ar aģentu

Ziņa aģentam nosūtīta!

Paldies, ka aizpildījāt formu

Nosūtīt citu ziņu

Diemžēl kaut kas notika nepareizi!

Atvainojiet par neērtībām.

Mēģināt vēlreiz