Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.
ID 4398
Pilsēta Rīga
Vieta Torņakalns
Iela Āpšu 4
Platība 56 m2
Istabu sk. 2
Stāvs 2/3
Cena par m2 € 2085.00
Cena € 116 760
Gaišs 2-istabu dzīvoklis projektā «Āpšu rezidence» apvieno mūsdienīgu dizainu un komfortu. Ērts plānojums: plaša studijas tipa viesistaba ar virtuves zone, viena izolēta guļamistaba, garderobe un sanmezgls. Augstie griesti rada vēl lielāku telpas sajūtu.

Dzīvokļa apdarē izmantoti kvalitatīvi materiāli, kas nodrošinās komfortu ilgus gadus: kvarca vinila grīdas, vanna no akmens masas, augstas kvalitātes santehnika, metāla ārdurvis. Uzstādīta pieplūdes ventilācija un regulējama gāzes apkure ar individuāliem skaitītājiem.

Dzīvoklis atrodas renovētā, energoefektīvā trīsstāvu mājā. Slēgta, labiekārtota teritorija ar atpūtas un grila zonu. Iedzīvotāju ērtībai pieejama arī privāta trenažieru zāle.

Ir iespēja iegādāties autostāvvietu slēgtā pagalma teritorijā, kā arī stāvvietu elektroautomobilim ar uzlādes staciju. Pieejamas arī noliktavu telpas.

Projekts «Āpšu rezidence» ir īsta miera osta Torņakalnā, tikai 15 minūšu attālumā no Vecrīgas. Ideāla vieta tiem, kas vēlas dzīvot zaļā un mierīgā rajonā, netālu no pilsētas centra.

Pieejami arī 1-, 2- un 3-istabu dzīvokļi ar dažādu plānojumu, platībā no 29 m² līdz 58 m².

Zvaniet, un mēs vienosimies par apskati!

Sazināties ar aģentu

Ziņa aģentam nosūtīta!

Paldies, ka aizpildījāt formu

Nosūtīt citu ziņu

Diemžēl kaut kas notika nepareizi!

Atvainojiet par neērtībām.

Mēģināt vēlreiz